Audio-Technica CONTUL MEU
Harta site-ului
România

Căutare ...

Acasă
Ştiri
Comunicate de presă
Audio-Technica lansează unitatea de tra...

Audio-Technica lansează unitatea de traducere ATUC-50INT

2017-01-16

 

Audio-Technica extinde funcționalitatea sistemului digital de conferință ATUC-50 prin lansarea unității de traducere ATUC-50INT. Gândită pentru utilizarea facilă in cadrul conferințelor care necesită pană la trei traduceri simultan, ATUC-50INT dă controlul traducătorilor prin aplicația web de management la distanță.

Interfața de control a unității permite ajustarea volumului căștilor cât și selecția pistelor audio din conferință. Pentru o siguranță sporită se pot cupla câte doua unități de traducere realizând astfel un sistem redundant.

Participanții la conferință pot selecta fie canalul audio principal al conferinței fie una din cele trei traduceri. Traducerile se pot transfera către un sistem de distribuție fără fir și pot fi înregistrate datorită recorderului intern al unității centrale.

ATUC-50 împreună cu unitatea de traducere ATUC-50INT reprezintă soluția ideala acolo unde calitatea sunetului, facilitatea în operare și dotările de ultimă generație sunt primordiale. Toate acestea la un preț competitiv!

Inapoi la comunicatele de presa
Magyar

English

Francias

Deutsch

desktop