Audio-Technica CONTUL MEU
Harta site-ului
România

Căutare ...

Acasă
Ştiri
Comunicate de presă
@Au fost prezentate modelele noi de că...

Au fost prezentate modelele noi de căști Audio-Technica la CES 2013

2013-01-16

 

- Modele noi de căști sport, ANC (reducerea activă a zgomotului) și HI-FI

Ca răspuns la creșterea intereselui consumatorilor pentru căști și produse HI-FI Audio-Technica Europe a fost prezentă prima dată ca și exponent la CES în Las Vegas în această lună. Compania s-a bucurat de opiniile extrem de pozitive exprimate de către distribuitori și retaileri europeni, privind o serie de modele noi de căști, care au avut debutul lor internațional la acest eveniment. 

Au fost adăugate modele noi la gama Active (căști pentru telefoane mobile, căști cu sistem ANC (reducerea activă a zgomotului) și modele sport), gama Elite (pentru ascultători exigenți), gama Classic și gama Street de înaltă performanță și stil modern.

 

GAMA ACTIVE
Audio-Technica și-a consolidat gama de căști ANC prin introducerea de căști introauriculare  ATH-ANC33iS actualizând și înlocuind modelul popular ATH-ANC23 model. Modelul ATH-ANC33iS face posibilă anularea de până la 90% a zgomotului și oferă un control al volumului prin intermediul unui microfon în linie/de control pentru primirea de apeluri, pentru a reda muzică pe smartphonuri, iPhone, iPad și multe alte modele iPod. Controler-ul permite utilizatorului să redea sau să întrerupă muzica, să răspundă sau să termine apeluri și să treacă la piesa următoare sau cea anterioră.

Modelul ATH-ANC33iS oferă un comfort de neegalat prin sistemul Comply Foam Tips, asigurând o calitate superioară de izolare a sunetului și cu un răspuns de bass mai bun, medii detaliate, înalte extinse. Căștile, de asemenea, sunt dotate cu dopuri auriculare standard din silicon disponibile în mărimiile S,M și L.


Primele modele de căști concepute pentru fittness, jogging, sport și utilizare activă, aparțin gamei Audio-Technica Active. Gama include două modele ATH-CKP500 și ATH-CKP200 dotat cu cârlig, ambele fiind certificate IPX5 din punctul de vedere al rezistenței la apă, sudoare și sunt lavabile. 


Căștile intraauriculare ATH-CKP500 sunt dotate cu dopuri ergonomice de tip C care se așează în mod natural în lobul urechii asigurând astfel stabilitate căștilor. Carcasele înclinate conduc cablul după gâtul purtătorului fără ca acesta să îl deranjeze. Căștile sunt disponobile în negru, roșu și albastru.


Modelul intraauricular ATH-CKP200 este dotat cu un cârlig de ureche cu balamale care se fixează în jurul urechii pentru a oferi un comfort aparte. La fel ca în cazul modelului ATH-CKP500 și modelul ATH-CKP200 prin intermediul drivere-lor și componentelor de înaltă calitate, asigură un sunet clar și dinamic. Căștile ATH-CKP200 sunt dotate cu un cablu de extensie de 0,6m disponibil în negru, roșu și albastru.

În plus față de căștile intraauriculare izolatoare, atât modelul ATH-CKP500 cât și ATH-CKP200 este dotat cu un nou design cu micronervuri care îi permite utilizatorului să audă zgomotul ambiental cum ar fi traficul sau alți alergători pentru o utilizare mai sigură în aer liber.


Noul model în gama Active ATH-WS99 a fost creat pentru a oferi putere de bass extinsă fără sacrificarea calității sunetului. Fiind dotat cu un sistem de camere duble de aer, răspunsul low-end este deplin și puternic în timp ce driverele de 53mm ale modelului  ATH-WS99 oferă o reproducere clară a frecvențelor medii și înalte. Pernițele sigilate acustic fac ca scurgerea bașilor să fie redusă la minim.

Un microfon montat pe cablu permite de asemenea ca modelul ATH-WS99 să fie folosit împreună cu smartphone-uri și iPhone pentru a răspunde și a termina apeluri, precum și controlul și redarea muzicii respectiv video și de pe alte dispozitive compatibile.

Preț/Disponabilitate
ATH-CKP200: €30  – disponibil
ATH-CKP500: €40  – disponibil
ATH-ANC33iS: aproximativ €75  – disponibil din primăvară 2013
ATH-WS99: €250 – disponibil din primăvară 2013GAMA ELITE
În 2012 Audio-Technica a îmbunătățit seria de căști închise Hi-Fi, iar la CES 2013 sunt prezentate modelele deschise din gama Elite, ajungând la nivelul versiunii X, cu membrane noi, greutăți mai mici, cu design actualizat.  

Noul ATH-AD1000x și ATH-AD2000x dispune de membrane de 53mm cu deschidere mare și o bobină de voce circuite magnetice, fabricate din 99.9999% cupru pur, fără oxigen pentru a permite performanțe acustice superioare. Carcasa 3D de suport a aripii oferă un mecanism rezistent la vibrații pentru un comfort maxim în timpul sesiunilor lungi de ascultare.

ATH-AD900x sunt dotate cu o membrană de 53mm diametru proiectată în mod special pentru aceste căști, magneți cu o putere mare și cu o bobină construită din fir de aluminiu placat cu cupru (CCAW), tehnologie marca Audio-Technica ce oferă un răspuns extins de la 5Hz până la 35.000Hz pentru o fidelitate audio sporită. Toate căștile sunt făcute din componente de calitate superioară și oferă o experință captivantă cu o reproducere naturală din punct de vedere vocal și instrumental, un echilibru tonal neted, imagistică precisă și o gamă dinamică superioară.


Modelele noi din gama Elite vor fi disponibile din primăvară 2013


Preț
ATH-AD900x: €315 
ATH-AD1000x: €570 
ATH-AD2000x: €925 


GAMA STREET
Gama Street vine cu modelul  ATH-WS77 conceput cu membrană puternică de 40mm și sunt dotate cu noul sistem cu camere duble de aer întălnit la modelul ATH-WS77 ce oferă un răspuns excepțional al bassului.

Carcasă de înaltă rigiditate a căștii este montată direct la membrană, eliminând astfel vibrațiile nedorite, pentru a asigura puritate audio, iar pernuțele sigilate reduc la minim scurgerile de sunet de bass.


Preț/Disponibilitate
ATH-WS77: €140  – disponibil din primăvară 2013


GAMA CLASSIC
Audio-Technica îmbogățește gama Classic cu modelele căști deschise ATH-AD500x și ATH-AD700x  recent actualizate pentru ascultători exigenți. Ambele sunt dotate cu membrană de 53mm și cu bobine din CCAW pentru a amplifica puterea, oferind joase profunde și vocal natural.


Combinația de căști deschise cu carcasă ușoară, formă de fagure din aluminiu și cu sistemul de aripi 3D oferă un comfort deosebit, amplificat de pernițe cu țesătură rezistentă.

 

  


Preț/Diponibilitate
ATH-AD500x: €150  – disponibil din primăvară 2013
ATH-AD700x: €195  – disponibil din primăvară 2013

În plus față de noile modele de căști prezentate mai sus, retailer-i de la CES au avut opinii pozitive în ceea ce privește ambalajele specifice pentru fiecare din gama Elite, Active, Street și Classic care au fost făcute la sfârșitul anului 2012 și se află deja în magazine.
 

Inapoi la comunicatele de presa
Magyar

English

Francias

Deutsch

desktop