Audio-Technica CONTUL MEU
Harta site-ului
România

Căutare ...

Acasă
Ştiri
Comunicate de presă
Microfoanele Audio-Technica la Gala Prem...

Microfoanele Audio-Technica la Gala Premiilor Grammy

2013-03-15

Microfoanele Audio-Technica la Gala Premiilor Grammy

 

De 16 ani consecutivi microfoanele Audio-Technica sunt prezente la Gala Premiilor Grammy. Cea de-a 55-a gală a Premiilor Grammy a avut loc la Los Angeles Staples Center unde au fost prezenți numeroși artiști. Pentru concertul live și difuzarea programelor de televiziune Audio-Technica a adus peste 250 de microfoane, dintre care multe cu cablu, dar și microfoane wireless din seria Artist Elite 5000.

De-a lungul anilor Gala Grammy în sine a colectat numeroase premii, deoarece ridică continuu standardele emisiunii live. Producția premiată Emmy, a fost primul show care a difuzat în sistem HDTV cu sunet surround 5.1 și au folosit întotdeauna cea mai avansată tehnologie pentru a asigura cea mai mare fidelitate pentru performanțele serii. Profesioniștii audio optează în mod continuu pentru microfoanele Audio-Technica pentru a obține o calitate excepțională în ceea ce privește cerințele mereu în creștere legate de partea muzicală a spectacolului. La gala Premiilor Grammy din acest an și-au adus contribuția cei mai mari profesioniști.

Sistemul de sunet a fost asigurat de către ATK-AudioTek, de inginerii Ron Reeves și Mikael Stewart cu supravegherea lui Leslie Ann Jones membru al Producers & Engineers Wing® of The Recording Academy® . Responsabili pentru difuzarea părții de muzică a fost Tom Holmes, mixajul realizat de John Harris și Eric Shilling pe camioanele M3 (Music Mix Mobile) Eclipse și Horizon. Difuzarea audio a fost supravegheată de Hank Neuberger, de asemenea membru de frunte al The Recording Academy® Producers and Engineers Wing®. Michael Abbott a revenit în calitate de coordonator audio, camionul M3 Eclipse avându-l ca inginer șef pe Joel Singer, iar camionul Horizon, pe Mark Linett.

Pentru publicul de acasă, CBS a difuzat programul în sistem HDTV cu o rezoluție de 1080 linii și cu sunet surround 5.1.. Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor sonice ale acestui format, inginerii audio și mixerii au folosit o gamă largă de microfoane Audio-Technica pentru gala Premiilor Grammy.

Microfoanele Audio-Technica wireless din seria Artist Elite 5000 au fost folosite de artiști ca Wiz Khalifa și Miguel, precum și T-Bone Burnett. Elton John a cântat în microfon AE6100. Jack White și partenerul său de duet Ruby Amanfu precum și interpretul de muzică jazz Chick Corea, Kenny Garrett și Stanley Clarke au folosit microfonul de studio AT4050.

În afară de cele menționate au fost folosite microfoane Audio-Technica AT4050 pentru timpane, overheaduri, cabinete de chitare și coarne ATM250 microfon dinamic hipercardiod pentru cabinete de bas; ATM25/LE pentru tamuri; AE5100 pentru fuscinel, ride și ca overhead; AT4050ST ca overhead; AT4047SV pentru cabinete de chitare, ATM350 microfon condenser cardiod cu sistem de prindere pentru instrumente de suflat, cu arcuș și tobe; ATM450 pentru tobă mică și tamburină; și AE5400 condenser cardioid pentru tobă mare.

Inapoi la comunicatele de presa
Magyar

English

Francias

Deutsch

desktop