Audio-Technica CONTUL MEU
Harta site-ului
România

Căutare ...

Acasă
Ştiri
Comunicate de presă
Audio-Technica lansează noul microfon A...

Audio-Technica lansează noul microfon AT8024 cu montură de DSLR la IBC 2014

2014-09-10

– Sistem wireless cu montură pe cameră și  microfon de rețea cu protocol DANTE–

Audio-Technica va prezenta noul microfon mono/stereo AT8024 cu montură de cameră la IBC 2014, cu scopul de a aduce audio de calitate la camerele DSLR, într-un format simplu și ușor de utilizat. Microfonul shotgun scurt este alimentat de la o singură baterie AA și se conectează la camere cu un jack de 3,5 mm stereo TRS dezechilibrat Conștient de provocările în înregistrărilor audio de înaltă calitate, de multe ori în situații de mișcare rapidă, Audio-Technica a echipat, de asemenea, AT8024 cu un filtru low cut pentru a reduce huruitul de frecvențe joase și setările pad  de -10dB și -20dB pentru a minimiza șansa de supraîncărcare la intrarea audio a camerei. Funcția comutabilă de mono/stereo extinde flexibilitatea microfonului. În plus, AT8024 are un shockmount și windscreen din spumă.

AT8024 va fi disponibil în Europa la sfârșitul anului 2014, cu un preț recomandat (RRP) 199 fără TVA.

De asemenea, va fi pe display la IBC 2014, System 10, sistem wireless cu montură de cameră de la Audio-Technica  cu care va deveni accesibil sistemul wireless audio ușor de utilizat pentru fiecare cameraman. ATW-R1700 este un receptor montabil, compact și ușor, are o ieșire de căști pentu monitorizare independent și o ieșire audio selectabilă echilibrat/dezechilibrat cu conectori mini-jack de 3,5mm. Alimentat de o baterie reîncărcabilă Li-Ion, receptorul System 10 cu montură de cameră dispune de indicatori de nivel a bateriei receptor/emițător și poate fi folosit cu emițătorul de brău sau microfonul de mână System 10 de la Audio-Technica.

Funcționează în intervalul de 2,4 GHz, departe de interferențe TV și DTV, System 10 vânează frecvența, oferă un sunet foarte precis și operare extrem de ușoară cu selectarea canalelor instantanee, sincronizare și set-up. System 10 asigură comunicație clară,  cu diversitate pe trei nivele: frecvență, timp și spațiu pentru a maximiza integritatea semnalului. 

Receptorul ATW-R1700 cu montură de cameră va fi disponibil în Octombrie și prețurile recomandate vor fi următoarele:

Receptor cu transmițător de brâu ATW-T1001:  309

Receptor cu microfon de mână ATW-T1002: 329

Receptor cu transmițător de brâu ATW-T100 și microfon lavalier ATR35cW: 339

La IBC 2014 va fi prezentat și noul microfon cardiod condenser de suprafață de la Audio-Technica modelul de rețea ATND971. Acest microfon face legătura între audio și IT, ca primul microfon cu fir, care transmite date audio și de control împreună pe protocolul de rețea Dante. Dante este folosit de mulți profesioniști audio, pentru a distribui date audio digitale și de control cu latență foarte scăzută. 

O conexiune ethernet simplu permite microfonului de rețea ATND971 comunicarea dispozitivelor cu Dante activat, pe o rețea existentă  și - cu comutator programabil a microfonului - controlul oricărui dintre aceste dispozitive prin simplă apăsare a unui buton. O potrivire perfectă pentru săli de consiliu și alte spații de întâlnire, microfonul de suprafață ATND971 de la Audio-Technica dispune de o conectivitate ethernet simplu și ieftin, o calitate excepțională a sunetului, un indicator de stare LED roșu/verde și un comutator încorporat pentru utilizator de a controla lucrurile, cum ar fi camera video pan / tilt, presetarea iluminării camerei și altele. Din moment ce Dante poate suporta până la 512 canale audio bidirecționale, microfonul oferă o soluție ușor scalabilă. 

Completarea ofertei Audio-Technica la IBC 2014, va fi prezentă gama renumită Broadcast & Production cu microfoane shotgun, microfoane portabile și headset-uri echipate cu microfoane - utilizate pe scară largă în situații profesionale de broadcast cele mai exigente - și modele orientate spre broadcast-studio inclusiv AT5040 cu patru membrane și modele populare din Seria 40 cu diafragma mare.

Microfonul de suprafață și rețea ATND971 va fi disponibil în octombrie 2014 la un preț recomandat: 555

Noile microfoane de suprafață cu LED-uri din seria Engineered Sound ES945 / LED și ES947 / LED și noul adaptor montabil AT8657 / LED  (adaugă funcția de comutare și inel de stare cu LED-uri pentru microfoanele de suprafață și gooseneck quick-mount din seria Engineered Sound, Unipoint și Propoint) va fi de asemenea pe display pentru a fi descoperit de vizitatori.

ES945/LED      219 fără TVA

ES947/LED      239 fără TVA

ES947W/LED 249 fără TVA

 

Pe Audio-Technica veți găsi la IBC2014 în hala 8, standul D78.

Despre Audio-Technica

Sărbătorind peste 50 de ani de excelență audio, Audio-Technica este renumită în întreagă lume pentru o gama larga de produse audio profesionale, inclusiv căști de înaltă performanță, microfoane, sisteme wireless, pick-up-uri și doze. Câștigătoare a numeroase premii ale industriei, Audio-Technica proiectează și fabrică produse de calitate și durabile care respectă standardele de preț / performanță și sunt folosite la marile turnee de concerte, studiouri de broadcast și de înregistrare, facilități corporative și guvernamentale, teatre, locașuri de cult și altele. Citește mai mult pe: www.audio-technica.ro   

 

Contact de presă și vânzări:

Levente Simon

Audio-Technica Central Europe Ltd                                        

Fogado 3. Budapest 1107, Hungary                                                          

Tel: +40 (733) 994 954

lsimon@audio-technica-ce.com

Inapoi la comunicatele de presa
Magyar

English

Francias

Deutsch

desktop