Audio-Technica CONTUL MEU
Harta site-ului
România

Căutare ...

Acasă
Ştiri
Comunicate de presă
Audio-Technica lansează microfonul AT50...

Audio-Technica lansează microfonul AT5045 asamblat manual la AES 2014

2014-10-09

 

Audio-Technica va prezenta noul microfon de studio din seria nava amiral “50 Series”, în 10 octombrie la AES Covention Los Angeles. AT5045 este un microfon condenser pentru instrumente, cu diafragmă mare, captare laterală, în formă de baston, asamblat manual. Disponibile separat sau în perechi stereo (AT5045P), microfoanele sunt astfel proiectate încât să satisfacă și cele mai critice cerințe ale inregistrării profesionale.

 

Diafragma mare a microfonului AT5045 permite un răspuns prompt la tranzienți, zgomot redus, toleranță la SPL-uri ridicate (149 dB SPL) și gamă dinamică impresionantă (141 dB). Cu aceste proprietăți microfonul de instrumente AT5045 este ideal pentru overhead, percuție, chitară acustică și alte instrumente acustice care necesită captarea unui sunet dinamic și detaliat.

 

Capsula cu tehnologie proprietară, AT5045 dispune de un element dreptunghiular mare, conceput de inginerii Audio-Technica pentru a îmbunătății răspunsul tranzienților și de a crește banda de frecvențe. Componentele discrete ale microfonului AT5045 au fost selectate cu mare atenție pentru a maximiza performanța iar diafragma cu o grosime de 2 microni obținută cu aur vaporizat trece printr-un proces de maturizare pentru a menţine caracteristicile optime pe parcursul anilor.

 

O altă caracteristică cheie de design a microfonului AT5045 este montura suspendată avansată, care decuplează efectiv capsula din corpul microfonului. Pentru izolarea suplimentară, AT5045 vine cu o clemă de izolare inovatoare, proiectată nu doar pentru a izola microfonul dar și să ofere o poziționare versatilă, în timp ce asigură amortizarea eficientă a zgomotului mecanic și a rezonanței, care ar putea fi transmise la microfon. Datorită modelului polar cardioid, microfonul este mai sensibil la sunetul din fața elementului, ceea ce e eficient în reducerea captării sunetelor nedorite și în izolarea instrumentului.

 

AT5045 are o carcasă elagantă și robustă din aluminiu și alamă, care permite utilizarea și în aplicații live. Clema de izolare AT8481 permite montura la orice stativ de microfon cu filet ⅝”. Filtrul AT8165 și cutia de transport incluse în pachet.

 

 

Specificații AT5045 :

  • Element: Condenser polarizat permanent
  • Model polar: Cardioid
  • Răspuns în frecvență: 20 – 20,000 Hz
  • Sensibilitate in circuit deschis: –35 dB (17.7 mV) re 1V la 1 Pa
  • Impedanta: 100 Ohmi
  • Nivel de intrare maxim: 149 dB SPL, 1 kHz la 1% T.H.D.
  • Zgomot: 8 dB SPL
  • Gama dinamica (tipic): 141 dB, 1 kHz la Max SPL
  • Raport semnal-zgomot: 86 dB, 1 kHz la 1 Pa
  • Alimentare phantom power: 48V

 

Prețurile recomandate pentru AT5045 (un singur microfon) și AT5045P (o pereche stereo) vor fi următoarele:

 

AT5045:          1299€ fără TVA

AT5045P:       2499€ fără TVA

Shockmount AT8482:            249€ fără TVA

 

Despre Audio-Technica

Sărbătorind peste 50 de ani de excelență audio, Audio-Technica este renumită în întreagă lume pentru o gamă largă de produse audio profesionale, inclusiv căști de înaltă performanță, microfoane, sisteme wireless, pick-up-uri și doze. Câștigătoare a numeroase premii ale industriei, Audio-Technica proiectează și fabrică produse de calitate și durabile care respectă standardele de preț / performanță și sunt folosite la marile turnee de concerte, studiouri de broadcast și de înregistrare, facilități corporative și guvernamentale, teatre, locașuri de cult și altele. Citește mai mult pe: www.audio-technica.ro  


 

Contact:

Levente Simon

Audio-Technica Central Europe Ltd.                                         

1107 Fogado u. 3. Budapest, Hungary                                                          

Tel: +40 733 994 954

lsimon@audio-technica-ce.com

Inapoi la comunicatele de presa
Magyar

English

Francias

Deutsch

desktop