Audio-Technica CONTUL MEU
Harta site-ului
România

Căutare ...

Acasă
Ştiri
Endorseri
Endorseri
Adrian Despot
Personalitate artistica de mare complexitate, Adrian Despot este leaderul formatiei Vita de Vie, solist vocal, compozitor, textier si producator. Alaturi de cele 8 albume lansate impreuna cu Vita de Vie, a compus si produs pentru nenumarati artisti romani, a prezentat si produs emisiuni de radio si TV, a compus muzica de film, teatru si televiziune si a activat in presa scrisa si on-line. Adrian Despot a absolvit sectia de Pedagogie a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si SAE - School of Audio Engineering, din Koeln.
Lucian Nagy
Cu mândrie îi urăm bun venit lui Lucian Nagy în rândul artiștilor Audio-Technica. Maestru ale instrumentelor de suflat, saxofon, clarinet, kaval, flaut, Lucian participă în numeroase proiecte internationale.
NAVI
Microfonul Audio-Technica AE5400 e "partenerul" meu de nadejde in show-urile live, captand toate nuantele si emotiile, iar pentru monitorizare folosesc sistemul M3, cu casti CK9, care scot in evidenta inaltele si permit un control extrem de bun.
Octavian 'Vita' Horvath
"Din 1992 apartin scenei si simt ca am de daruit tot mai mult publicului. In prezent sunt activ in doua dintre cele mai apreciate trupe din muzica romaneasca: Implant pentru refuz si Blazzaj. Nu stiu ce-mi rezerva viitorul dar stiu ca locul meu ramane pe scena."
Magyar

English

Francias

Deutsch

desktop