Audio-Technica CONTUL MEU
Harta site-ului
România

Căutare ...

Acasă
Asistenţă
Garanţie

Garanţie

 

Toate produsele achiziţionate de la Audio-Technica Europa  sau dealer Audio-Technica au garanţie doi ani de  zile.

În cazul unei defecţiuni din producţie service-ul sau schimbarea produsului se efectuează gratuit.

Produsele cu defecţiune trebuie trimise la service autorizat împreună cu factura și certificatul de garanție  în original.

Garanţia nu este valabilă pentru uzura normală a produselor sau pentru defecţiuni din cauza transportului și folosirii incorecte.

Garanţia se pierde în cazul în care reparaţia nu se efectuează în service autorizat şi în cazul modificării sau deteriorării numărului de serie.

GARANŢIE PE VIAŢĂ 


ÎNREGISTRARE

Audio-Technica dezvoltă şi produce de mai bine de 50 de ani echipamente profesionale audio de cea mai înaltă calitate.

Încrederea noastră în calitate la seria 40, Artist Elite și Artist se vede bine prin faptul că oferim garanție pe viată. La microfoanele seria 40, Artist Elite și Artist garanția pe viață este gratuită, dar citiți cu atenție condițiile, de acordare pentru această:

 

 1. Garanția pe viață se oferă doar persoanei care a achiziționat microfonul în urma completării a fişei de garanţie online în decurs de 30 de zile de la achiziție. Formular disponibil pe http://eu.audio-technica.com/en/support/warranty/lifetime/.
 2. Garanția pe viață se oferă doar pentru microfoanele de studio din seria 40 și pentru  cele cu fir din seria Artist Elite, Artist și se aplică pentru durata de viaţă a produsului, considerată ca fiind de 15 ani.
 3. Garanția pe viață se oferă doar microfoanelor noi, produse după 01.11.2007 (seria 40) respectiv 01.05.2009 (seria Artist Elite și Artist).
 4. Garanția pe viață se referă doar la defecțiuni materiale și defecte de fabricație.
 5. Garanția pe viață nu se aplică la defecțiunile cărora nu se poate verifica natura/cauza, cum ar fi:
  • Nerespectarea instrucțiunilor de utilizare și întreținere
  • Uzura normală
  • Folosirea sau curățarea necorespunzătoare
  • Transformarea sau modificarea produsului
  • Deteriorarea intenționată sau întămplătoare
 6. Garanția pe viață se referă doar la produs.
 7. De la observarea defecțiuni in termen de maxim 14 zile trebuie anunțată reprezentața Audio-Technica.
 8. Dacă produsul este considerat defect, Audio –Technica ia propria decizie: fie returnează prețul de achiziție, sau repară produsul, ori îl schimbă.
 9. Pe cutia produsului trimis, se va trece numărul de aprobare al returnării pe un loc vizibil. Pentru număr de înregistrare, vă rugăm contactați distribuitorul autorizat Adio-Technica. La produsul returnat defecțiunea notificată de către client, trebuie să fie considerată defecțiune și de servicul Audio-Technica. În cazul în care service-ul Audio –Technica constată că produsul nu este defect, își rezervă dreptul de a-i solicita clientului cheltuielile aferente.  
 10. La înregistrarea pe site-ul http://eu.audio-technica.com/en/support/warranty/lifetime/ primiți un cod client. Vă rugăm să păstrați acest cod și să-l menționați atunci cănd apelați la serviciile noastre.
 11. În cazul solicitării serviciilor de garanție de către client, atunci când defecțiunea nu este o defecțiune materială sau de fabricație, Audio –Technica își rezervă dreptul de a solicita clientului plata manoperei și a pieselor schimbate.

 

* Audio-Technica consideră că durata de viață a microfonului este 15 ani de la data achiziționării. Dacă între timp Audio-Technica modifică, dezvoltă sau nu mai produce un anumit produs, produsul nu se poate repara sau schimba cu aceeași specificație care corespunde originalului, deorece piesele de schimb nu mai sunt disponibile, în acest caz Audio-Technica propune clientului posibilități de reparare sau schimb din generații noi.

Oricare din opțiunile sus menționate poate presupune cheltuieli suplimentare.

** Garanția pe viață se referă la produsele cumpărate de la distribuitorii și dealerii autorizați ai Audio-Technica Ltd din țăriile EMEA (Europe, Middle East, Africa): AFRICA DE SUD, ARABIA SAUDITĂ, AUSTRIA, BELGIA, BOSNIA, CIPRU, CROAȚIA, DANEMARKA, ELVEȚIA, ESTONIA, FINLANDA, FRANȚA, GERMANIA, GRECIA, OLANDA, IRAN, IRLANDA, ISLANDA, ISRAEL, ITALIA, LETONIA, LIBANON, LITUANIA, LUXEMBURG, MACEDONIA, MALTA, MUNTENEGRU, NORVEGIA, PALESTINA, POLONIA, PORTUGALIA, ROMÂNIA, REGATUL UNIT (UK), REPUBLICA CEHĂ, RUSIA, SPANIA, SUEDIA, SERBIA, SLOVACIA, SLOVENIA, TURCIA, UKRAJNA,UNGARIA

Magyar

English

Francias

Deutsch

desktop